Of bel:
(0182) 39 79 99

EVEN VOORSTELLEN

Bouwen is werken aan de toekomst, wellicht uw toekomst. Mogen wij ons daarom even aan u voorstellen?

 

Vergeer Bouw bv is sinds de oprichting in december 1969 gevestigd in Reeuwijk, aan de rand van industriegebied Zoutman. Ons bedrijf heeft 40 betrokken medewerkers in dienst en een gemiddelde jaaromzet van 10 á 12 miljoen euro. Vergeer Bouw is een stabiel en betrouwbaar bedrijf met een uitstekende reputatie.

 

Grondleggers van ons bedrijf zijn de compagnons Ton en Dick Vergeer en hoewel velen denken dat zij broers zijn, is dit niet het geval. Inmiddels is Erwin Vergeer (zoon van Ton), als 2e generatie Vergeer, al jaren werkzaam binnen het bedrijf en benoemd tot algemeen directeur. In 2006 werd het managementteam uitgebreid met bedrijfsleider Hans Knoop.
Van de toenmalige directie is alleen Ton Vergeer nog werkzaam binnen het bedrijf, echter niet meer als directielid maar als adviseur. Dick Vergeer geniet nu van een welverdiend pensioen.
Vergeer Bouw: al meer dan 40 jaar een serviceverlenende specialist!
In de meer dan veertig jaar dat Vergeer Bouw actief is in deze sector, bouwden en verbouwden wij veel seriematige projecten en vrijstaande panden. Ook in de renovatiesector hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend. Tot onze klantenkring mogen wij woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven rekenen. Projectontwikkelaars werken graag met ons samen, wij denken desgevraagd met hen mee in elk proces. Particulieren weten ons niet alleen te vinden voor de bouw van een nieuwe bungalow, maar ook voor het plaatsen van een dakkapel.
Bouwen is niet alleen een kwestie van kwaliteit leveren, meedenken, service verlenen en afspraken nakomen. Samenwerking, oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn aspecten die eveneens van groot belang zijn. Al deze disciplines beheersen wij als geen ander.
Ons bedrijf is ISO-9001 gecertificeerd en onze medewerkers hebben allen hun VCA*-diploma behaald. Naast deze kwaliteitsnormen hanteren wij een eigen bedrijfscode, deze onderstreept het beleid van ons bedrijf en is geregistreerd bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid.