Of bel:
(0182) 39 79 99

DUURZAAMHEID

Vergeer Bouw doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tenslotte willen we de wereld mooi, schoon en leefbaar houden voor onze kinderen. Ons bedrijf voert op een verantwoorde manier zijn afval af, en neemt bewuste keuzes voor wat betreft gebruik van klimaatvriendelijke, geluidwerende en energiezuinige materialen om zo min mogelijk schade toe te brengen aan mens en milieu.

 

Het toepassen van WKO-installaties (warmte- en koudeopslaginstallaties) is een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en houdt in dat men gebruik maakt van ondergrondse bodemenergie. Deze duurzame techniek passen wij toe op ons project Appelgaard in De Meern en is een ideale manier om bodemenergie te gebruiken om de woningen te koelen of verwarmen. Bovendien besparen de bewoners op fossiele brandstoffen en wordt de uitstoot van CO² aanzienlijk gereduceerd. De overheid heeft diverse stimuleringsprogramma’s om het gebruik van bodemenergie te ondersteunen.

 

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort vanzelfsprekend ook het naleven van een actief veiligheidsbeleid. Al onze medewerkers zijn in het bezit van VCA*-diploma en krijgen tijdens toolboxmeetingen regelmatig instructie over het juiste gebruik van het materieel en de veiligheidsvoorschriften. Vanzelfsprekend stellen wij voor ieder project een veiligheidsplan op. Ons bedrijf is als leerbedrijf betrokken bij de toekomst van jongeren. De leerlingen leren het beste uit zichzelf te halen, worden goed begeleid en opgeleid tot uitstekende timmerlieden.